Enes Bülbül

enesbulbul

Uzm. Klinik Psikolog/Psikoterapist

Trabzon doğumlu Olan Enes Bülbül İlk ve orta öğrenimini Trabzon’da tamamladıktan sonra Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini burslu olarak tamamlamıştır.

2014 yılında ikinci yüksek lisansı olarak başlamış olduğu İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını ; ‘Panik Bozuklukta Hipnoterapi konulu Çalışması ile tamamlayarak  Klinik Psikolog ünvanını almıştır.

Haliç Üniversitesinde Kekeme Çocuklarla Konuşma Bozukluğu Bulunmayan Çocukların Benlik Saygılarının Karşılaştırılması konulu tez çalışmasıyla yüksek lisans eğitimini bitirerek uzman psikolog unvanını almıştır.  2004 yılından bu uzman psikolog- psikoterapist olarak görev yapmaktadır.

Ergen ve yetişkin psikolojisine yönelik olarak çalışmakta olan Enes Bülbül, Kişilik Bozuklukları (Narsist, Borderline, Şizoid), Anksiye Bozuklukları ( Panik, Agora Fobi, Sosyal Fobi, Özgül Fobi, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Yaygın Anksiyete Bozukluğu), Depresyon, Yeme Bozuklukları, Ağrı Bozukluğu, Bağımlılık, Öğrenciler İçin Sınav Kaygısı Ve Motivasyon, Tikler, Çocuklarda Tırnak Yeme, Parmak Emme gibi çeşitli alanlarda Bütüncül Psikoterapi Ve Hipnoterapi çalışmaları yapmaktadır.

KATILDIĞI EĞİTİMLER – KONGRELER VE SERTİFİKALARI

• BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ SÜPERVİZYON EĞİTİMİ’ Haziran 2012- Haziran 2013, Uzm. Dr. Tahir ÖZAKKAŞ, Psikoterapi Enstitüsü ( 360 saat)
  • BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ TEORİK EĞİTİMİ’ Haziran 2010- Haziran 2011, Uzm. Dr. Tahir ÖZAKKAŞ, Psikoterapi Enstitüsü ( 360 saat).
  • ‘BÜTÜNCÜL PSİKOTERAPİ FORMULASYON EĞİTİMİ’ Haziran 2011- Haziran 2012, Uzm. Dr. Tahir ÖZAKKAŞ, Psikoterapi Enstitüsü ( 360 saat)
  • HİPNOTİK BEYİN’ klinik hipnoz atölye çalışması, Dr. Giuseppe De Benedittis,
  • KLİNİK HİPNOZ ATÖLYE ÇALIŞMASI’ İçimizdeki Şifacı, Prof. Dr. Giuseppe De Benedittis, Hipnoz Derneği, 3-4 Ekim 2015
  • ULUSLAR ARASI TIBBİ HİPNOZ KONGRESİ 11-13 Aralık 2015 Üsküdar Üniversitesi
  • HİPNOZ EĞİTİMİ. Uzm. Dr. Tahir ÖZAKKAŞ, 2013, Psikoterapi Enstitüsü (120 saat).
  • BAĞIMLILIK EĞİTİMİ, YEDAM, 3-6 Şubat 2015 İstanbul
  • BİLİŞSEL HİPNOTERAPİ’. Dr. Assen ALLADİN, 22- 23 Haziran 2013, Psikoterapi Enstitüsü.
  • KLİNİK HİPNOZ UYGULAMALI EĞİTİM SERİSİ – 2’ 18- 19 Mayıs 2013, Hipnoz derneği
  • KLİNİK HİPNOZ UYGULAMALI EĞİTİM SERİSİ – 1’. 10- 11 Kasım 2012 Hipnoz Derneği
  • ANKSİYETE BOZUKLUKLARINDA BİLİŞSEL HİPNOTERAPİ- 1-2 Ocak 2016, Dr. Assen ALLADİN, Psikoterapi Enstitüsü/ Kocaeli
  • PANİK BOZUKLUKTA HİPNOTERAPİ EĞİTİMİ– Hipnoz Derneği- Kocaeli
  • İÇİMİZDEKİ ŞİFACI’ atölye çalışması’  Prof. Dr. Giuseppe De Benedittis, Hipnoz Derneği, 3-4 Ekim 2015
  • “ZAMAN SINIRLI DİNAMİK PSİKOTERAPİ” A T Ö L Y E Ç A L I Ş M A S I Dr. Hanna Levenson Levenson Enstitüsü Başkanı 9 – 10 NİSAN 2011 Psikoterapi Enstitüsü
  • KERNBERG GÜNLERİ II-III AKTARIM ODAKLI TERAPİ’, Otto  F. Kernberg,    Frank   E.Yeomans, 28 Ekim-2 Kasım 2011.
  • KERNBERG GÜNLERİ I– BORDERLİNE PATOLOJİDE AKTARIM ODAKLI PSİKOTERAPİ’ , John F. Clarkin, 16-17 Ekim 2010.
  • ‘ ‘WİLFRED RUPRECHT BİON KURAMI’, Loray Daws, 2010 Psikoterapi Enstitüsü.
  • ZAMAN SINIRLI DİNAMİK PSİKOTERAPİ İLERİ DÜZEY EĞİTİM ATÖLYE ÇALIŞMASI’, Hanna Levenson, Ph.D. Levenson Eğitim Enstitüsü Başkanı, 10-11 ARALIK 2011 Psikoterapi Enstitüsü.
  • BÜTÜNCÜL İLİŞKİSEL PSİKOTERAPİ” Paul L. WACHTEL, Ph.D.16-17 Haziran 2012 Psikoterapi Enstitüsü
  • ‘ÇOCUK İSTİSMARI VE TRAVMA’ 2011, İstanbul Büyükşehir Belediyesi.
  • ‘WISC-R( Wechsler Çocuklar İçin Zeka ölçeği testi). 27- 28 Haziran 2006 Türk Psikologlar Derneği.
  • PSİKOLOJİNİN TIBBİ UYGULAMALARI YETKİLENDİRME BELGESİ, Sağlık bakanlığı.

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER

2004-2006 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezinde düzenlenen Tiyatro – oyunculuk kurslarına katılmış ve aynı yıllar arasında birçok oyunda oyuncu ve yönetmen olarak çalışmalar yapmış, 5 adet kısa filme oyuncu olarak katılım sağlamıştır.

2004 yılında Haliç Üniversitesi sergi salonunda kişisel karakalem resim sergisi açmıştır.

Türk Psikologlar Derneği, Hipnoz Derneği (Genel Sekreter), Psikoterapi Enstitüsü Derneği  gibi sosyal kuruluşlarda aktif olarak görev yapmaktadır.

Name:

Enes Bülbül